محمود راکرز پنجشنبه 4 بهمن 1397 06:28 ب.ظ نظرات ()
بهترین روش پخت دنده کباب مجلسی به سبک کرمانشاهی



دنده کباب یکی از کباب های پر طرفدار شهر کرمانشاه است که شهرهای دیگر هم طبخ می شود. این کباب به دلیل استفاده از دنده گوسفند شباهت زیادی به کباب شیشلیک دارد. در ادامه با هیت آپ همراه باشد تا این آموزش آشپزی را مطالعه نمایید.

دستور اول


مواد لازم کباب دنده
  •     دنده گوسفند ۴ تکه
  •     ماست چکیده ۱ لیوان
  •     پیاز متوسط ۲ عدد
  •     سیر ۲ حبه
  •     برگ بو ۲ عدد
  •     روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  •     نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه دنده کباب
  1. ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و چند تکه یخ داخل آن قرار دهید سپس دنده ها را پس از تمیز کردن داخل یخ ها بگذارید. دنده ها باید به مدت یک ساعت داخل یخ بمانند. پس از گذشت این زمان دنده ها را از یخ خارج و آبکشی کنید
  2. در ادامه سیر و پیاز را رنده کنید و داخل یک کاسه جادار بریزید. در ادامه ماست چکیده را به همراه روغن مایع ، برگ بو ، نمک و فلفل سیاه داخل کاسه بریزید. مواد داخل کاسه را مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس دنده ها را به کاسه اضافه کنید.
  3. مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام نقاط دنده ها برسند سپس درب کاسه را با یک سلفون ببندید و کاسه را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت دنده ها طعم دار و نرم شود. پس از گذشت این زمان دنده ها را از یخچال خارج کنید.
  4. توجه داشته باشید قبل از کباب کردن دنده ها حتما با دقت تمام خرده های سیر و پیاز روی دنده ها را جدا کنید. بهترین روش کباب کردن دنده کباب روی گریل است. چون گریل به صورت یکدست با حرارت بسیار ملایم دنده را کباب می کند.
  5. در صورتی که گریل در دسترس ندارید می توانید دنده ها را سیخ کنید و روی منقل کباب کنید. برای این منظور منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید که حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال های خام زیان آور هستند.
  6. البته راه سومی هم وجود دارد و آن اینست که دنده کباب را درون فر درست کنید. برای این منظور فر را زا قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس دنده ها را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید تا کباب شوند.
  7. کباب دنده را می توانید جهت پیک نیک های خارج از شهر خود در منزل آماده کنید و در طبیعت کباب کرده و میل نمایید.

دستور دوم


مواد لازم کباب دنده

  • دنده گوسفند یا گوساله :•: 700 گرم
  • ترخون و جعفری :•: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو تازه :•:   3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع :•: 4 قاشق غذاخوری
  • سس خردل :•: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و ادویه :•: به میزان لازم
  • سیر :•: 2 حبه

طرز تهیه کباب دنده

  1. برای تهیه کباب دنده ابتدا حبه سیر ها را پوست بگیرید و با رنده ،آن را رنده کنید و در کاسه ای بریزید
  2. و روغن مایع و آبلیمو و سس خردل را به آن بیفزاییدو با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و پاپریکا و هر نوع ادویه دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید و روی مخلوط بپاشید.
  3. جعفری و ترخون خرد شده را تا جایی که امکان دارد داخل نرمی دنده فرو کنید.دنده را در ظرفی بزرگ قرار دهید و مخلوط آبلیمو را روی دنده بریزید
  4. چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی
  5. کباب دنده شاندیز,دنده کباب,کباب دنده کرمانشاه,کباب دنده کرمونشاهی,کباب دنده بره,کباب دنده گوساله
  6. و به مدت 4ساعت تامل کنید تا دنده خوب طعم دار شود.سپس ترخون و جعفری را از لای دنده در بیاورید و بمدت 8 الی10دقیقه هر دو طرف دنده ها را روی آتش یا زغال کباب کنید.
  7. اگر از دنده گوساله برای دنده کباب استفاده کرده اید 10 الی 13 دقیقه باید هر دو طرف آن را کباب کنید و نوش جان کنید. در کنار دنده کباب می توانید مانند کباب کوبیده و کباب برگ از گوجه کبابی و فلفل کبابی نیز استفاده کنید.
  8. این کباب خوشمزه و لذیذ متعلق به شهر کرمانشاه می باشد و بیشترین مصرف آن در همین شهر است. امیدواریم از خوردن دنده کباب لذت کافی را ببرید.

برای دیدن دستور طرز تهیه انواع کباب های ایرانی این لینک ( انواع کباب ها ) را دنبال کنید.
منابع :